Welke fiets past bij jou?

0
1534

Nederland staat om een paar dingen wereldwijd bekend; tulpen en kaas zijn er twee van. Maar het feit dat we zowat overal op de fiets naartoe gaan is er zeker ook één. Dat is niet gek want de voorzieningen voor fietsers zijn in Nederland heel goed gereld en daarnaast liggen onze dorpen en steden over het algemeen dicht bij elkaar. Tijd dus om op de fiets te stappen. Maar waar moet je opletten bij het kopen van een fiets? In deze blog vertel ik je er meer over. Lees je mee?

Voor mannen, vrouwen en kinderen

Allereerst is het handig om te weten voor wie je de fiets koopt. Voor mannen, vrouwen en kinderen zijn er namelijk allerlei verschillende modellen. Deze modellen zijn zo gemaakt dat ze precies passen bij het lichaam. Vaak kan je bij de fietsenwinkel ook even ‘passen’ zo weet je zeker dat je zo comfortabel mogelijk op de fiets zit als je naar huis rijdt. Voor kinderen zal een nieuw exemplaar sneller nodig zijn dan voor volwassenen maar vaak is de prijs hier ook naar. Onthoud wel dat een fiets een investering is en dat je dus goed moet letten op kwaliteit, niet alleen op de prijs.

Waar ga je het voor gebruiken?

Dan is het ook goed om te weten waar je de fiets voor wilt gebruiken voor je de winkel instapt. Zo is een fiets voor mountainbiken heel anders dan een alledaagse stadsfiets. Een verkoper kan je hierin adviseren maar door zelf vooraf wat onderzoek te doen, heb je meer kennis en weet je waar je op moet letten bij de aanschaf. Op die manier zou je ook via internet een fiets kunnen bestellen. Wel zo handig en je kan op je gemakje kijken of het model wat is.

De ultieme stadsfiets van dit moment

Op dit moment zou ik iedereen een elektrische fiets aanbevelen. Deze handige fiets is voorzien van een klein motortje die ervoor zorgt dat jij binnen de kortste keren op de plaats van bestemming bent. Je wordt hierdoor namelijk ondersteund tijdens het fietsen. Het is daarom de ideale uitkomst voor mensen die de auto eigenlijk liever willen laten staan. met een elektrische fiets heb je lichaamsbeweging, vervoer en een frisse neus in één. Wie wilt dat nu niet? Bij de Fietsvoordeelshop.nl  heb je het beste van beide werelden in één: kwaliteit voor een goede prijs. Deze winkel heeft een breed assortiment aan fietsen waaronder deze handige elektrische fietsen. Je hebt er zo één besteld.

Voor welke fiets ga jij?

Volgend artikelDe ideale werkplek