Leer je eigen sticker maken!

0
784

Wil je een keer een eigen sticker maken? Lees dan vooral verder, want in deze tekst krijg je precies te lezen wat je moet doen om zelf een sticker te maken. Voordat je verder gaat met het verwerken van je sticker is het van belang dat je een ontwerp uploadt. Dit kan een foto zijn, maar ook een tekst of een ander ontwerp dat je zelf hebt gemaakt. Daarna geef je aan of het gaat om een meerkleurig ontwerp of een ontwerp dat uit een enkele kleur ontstaat. Ook is het belangrijk om aan te klikken of het een muurfoto of een bijgesneden afbeelding betreft. Tot slot is het belangrijk om de juiste formaten aan te geven. Dit betreft de breedte en de hoogte van de sticker. Let er daarbij ook op dat de formaten overeenkomen met het formaat van het ontwerp dat je hebt ingediend. Het heeft geen zin om een horizontaal ontwerp aan te leveren en vervolgens een grotere hoogte dan breedte in te vullen. 

Kopen van leuke stickers

Vind je een eigen sticker maken te veel moeite? Dan zijn er ook allerlei andere leuke stickers die je kan kopen. Deze stickers kunnen overal op geplakt worden. Denk bijvoorbeeld aan een sticker op je vuilnisbak, je tegels, je muur, op je laptop of zelfs op je auto! Soms kunnen deze leuke stickers gebruikt worden om hetgeen dat beplakt wordt op te leuken, maar een andere keer heeft het echt een functie. Een sticker op een vuilnisbak wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt om aan te geven bij welk huis de bak hoort. Je wilt namelijk niet in de war raken met de vuilnisbak van de buren. Een sticker voor op je laptop is meestal voor de sier, maar kan ook bedoeld zijn om een logo mee af te plakken. Heb je nog geen leuke stickers gevonden? Dan kan je altijd nog je eigen sticker maken!

De leukste sticker voor op je laptop

Heb je al een aantal jaar dezelfde laptop maar vind je het design ervan erg saai? Dan kan je je laptop opleuken met één of meerdere stickers. Kies bijvoorbeeld voor een grote sticker die de hele achterkant bedekt of plak meerdere kleine stickers op je computer. Er zijn genoeg leuke stickers om uit te kiezen, maar als je een foto wil verwerken tot een sticker, kan je het best een eigen sticker maken. Deze sticker kan je vervolgens op alle soort computers plakken. Of je je laptop nou gebruikt voor school of dat je een speciale gaming PC hebt, dat maakt niet uit! Ook als je binnenkort een gaming PC wil kopen, kan je alvast op zoek gaan naar een geschikte sticker om te kopen. 

Vorig artikelOp zoek naar een geschikt congrescentrum
Volgend artikel3 tips om niet onnodig veel te betalen voor een magazijn