Waardevolle foto\’s een unieke plek geven in huis

0
968

Veel foto’s zijn meer dan alleen een foto. Er hangen herinneringen aan en laat je waardevolle momenten met dierbaren weer ophalen als je ernaar kijkt. Daarom verdienen sommige foto’s ook een speciale plek in huis. Niet alleen in een klein fotolijstje aan de muur of op een plankje of kastje, maar juist iets groots, iets bijzonders. Wil je op een bijzondere en unieke manier je foto een leuke plek geven in huis? Misschien zijn de volgende opties iets voor jou.

Een groot doek of grote lijst

Wat dacht je ervan om de foto ook echt groot af te drukken, of bijvoorbeeld op een groot canvas te laten drukken? Op een stuk hout of een glasplaat? Je kunt bijvoorbeeld een foto op glas afdrukken en deze een mooie plek geven aan de muur in je woonkamer. Dit kun je online laten doen. Ga op zoek naar een bedrijf dat hier in gespecialiseerd is, en kijk naar wat zij je te bieden hebben. Ook kun je bijvoorbeeld een foto afdrukken op Forex, dit kan voor zowel binnen als buiten en staat ook erg mooi in je woning. Zo geef je die bijzondere foto een unieke en bijzondere plek, en raak je hem nooit uit het oog.

Druk foto’s af op een kussensloop of deken

Je hebt vast wel eens gezien dat mensen een deken hebben laten maken met een mooie grote foto, of een collage van verschillende foto’s. Of dat je op een kussensloop een waardevolle foto laat drukken. Ook dit kan erg mooi zijn. Niet alleen staat het erg uniek als je een gepersonaliseerd kussen of dekentje hebt, het is iets wat je altijd bij je kunt houden en wat je nooit zal verliezen. Je kunt er dagelijks mee slapen of het houden voor de sier – wat je maar wil.

Onderzetters, een puzzel of andere kleinigheidjes

Wist je dat je online eigenlijk op diverse dingen een foto af kunt laten drukken? Denk bijvoorbeeld aan een onderzetter, een legpuzzel, placemats, bedenk het maar. Kijk online naar websites die dit soort dingen verkopen en kijk naar iets wat jij leuk vindt of wat bij jouw huishouden past. Kijk natuurlijk ook naar de foto en wat past hierbij. Is het bijvoorbeeld je dochter of zoon? Dan is iets van een puzzel natuurlijk leuk, omdat je het met hem of haar kunt maken. Kijk naar de mogelijkheden en kies iets uit waar jij een gelukkig gevoel van krijgt. Bedenk het maar, alles kan!

Vorig artikelSEO voor een groter online bereik
Volgend artikelGoede domeinnaam kiezen? Houd hier rekening mee!