Bescherm je bedrijf tegen ongewenste bezoekers

0
555

Je moet er niet aan denken dat dieven jouw bedrijf op het oog hebben en er dan ook nog naar handelen. Het kan dan zomaar zijn dat je bedrijf bezoek krijgt en dat dat bezoek werkelijk alles meeneemt wat los en vast zit. Toch is het ook belangrijk dat jij, je medewerkers en alle leveranciers gewoon je terrein op kunnen komen om het werk te doen. Je kunt dan kiezen voor een goed, stevig hek dat op bepaalde plekken is voorzien van (elektrische) draaipoorten. Je hebt dan altijd de controle over wie er op je erf komt.

Een hek is nu niet bepaald uitnodigend

En dat moet het, natuurlijk, ook niet zijn. Je wilt controle houden over wie er wanneer op jouw terrein komt. Je kunt een dubbelstaafmat hek laten plaatsen rond je hele terrein en er zo voor zorgen dat je alle ongewenste bezoekers buiten houdt. Het voordeel van zo'n dubbelstaafmat hek is dat het verkrijgbaar is in verschillende hoogtes, met verschillende afstanden tussen de mazen. Nog een voordeel is dat je dit hek kunt bestellen in iedere RAL-kleur die je maar wilt. Op die manier wordt het hek écht een onderdeel van je bedrijf en zal het vriendelijker ogen (maar nog steeds zijn werk doen!).

Ben je nog niet overtuigd?

Kijk dan eens voor een hekwerk met poort. Deze systemen sluiten naadloos op elkaar aan en zullen ervoor zorgen dat alleen de mensen die toestemming hebben jouw terrein op kunnen komen. Een hekwerk met een poort kan volledig automatisch geregeld worden, maar ook een aanmelding nodig hebben door het intoetsen van een bepaalde code. Hoe dan ook: jouw spullen zijn beschermd!

Wat kun je verder nog doen?

Heb je een goed hek laten plaatsen? Dan kun je nog een stapje verder gaan. Zorg voor flinke lampen op je erf. Lampen die werken op een sensor en die dus direct aan gaan op het moment dat iemand, misschien over het hek heen, jouw pand probeert te bereiken. Ook het plaatsen van beveiligingscamera's kan een goed idee zijn. Wil je het wat simpeler houden? Zorg er dan altijd voor dat je erf is opgeruimd aan het eind van de dag. Dat er geen pallets met materialen meer buiten staan en dat de auto's, vrachtwagens en heftrucks allemaal op slot zijn. De sleutels worden tegenwoordig écht niet meer op het achterwiel bewaard!

Vorig artikelBeginnen met Google Ads: 4 tips
Volgend artikelZwaartekracht of aangedreven rollenbaan voor procesoptimalisatie in jouw magazijn