Barkoelkasten zijn onmisbaar bij het serveren van dranken

0
494

Barkoelkasten zijn perfect voor het bewaren van dranken op de juiste temperatuur, en kunnen een geweldige aanvulling zijn op elke bar. Er zijn wel wat dingen waar je op moet letten bij het kopen van barkoelkasten. Zo moet je nadenken over de grootte van de barkoelkast. Het is belangrijk om een model te kiezen dat groot genoeg is om al je drankjes te kunnen bewaren, maar niet te groot dat het onnodig veel ruimte in beslag neemt. Meet daarom goed de beschikbare ruimte op voordat je een keuze maakt. Overweeg ook of je het apparaat onder een bar of aanrecht wilt plaatsen of dat het een vrijstaand model moet zijn.

Temperatuur bij barkoelkasten

Bij het woord koelkast had je het al verwacht, de temperatuur is erg belangrijk.Het is van vitaal belang dat de temperatuur in de barkoelkasten consistent blijft, zodat je dranken altijd gekoeld zijn. Sommige modellen hebben een enkele temperatuurzone, terwijl andere modellen verschillende zones hebben voor verschillende soorten dranken. Houd er rekening mee dat als je verschillende soorten dranken op verschillende temperaturen wilt bewaren, je een barkoelkast met meerdere temperatuurzones nodig hebt. Welke optie het beste is voor jouw horeca onderneming is afhankelijk van de grootte en welke dranken je schenkt.

Goed overwegen voor je overgaat tot aanschaf

Barkoelkasten zijn niet goedkoop en het is dus belangrijk om goed na te denken voor welke koelkast je gaat. Barkoelkasten zijn er in verschillende prijsklassen. Een eenvoudig model zonder extra functies kost vaak minder dan een model met geavanceerde functies en een modern design. Overweeg dus je budget voordat je een keuze maakt. Houd er wel rekening mee dat het kiezen van een goedkopere optie op de lange termijn duurder kan uitpakken als het apparaat niet goed functioneert en vaak gerepareerd moet worden. Het is raadzaam om reviews te lezen van andere gebruikers en experts voordat je een barkoelkast koopt. Op die manier krijg je een beter beeld van de ervaringen van anderen en kun je beter beslissen welk model het beste bij jouw behoeften past.

Serveren van de heerlijkste dranken

Als het kopen van de koelkasten gelukt is, is het leuk om te weten wat je nou eigenlijk allemaal kan met de dranken uit de barkoelkasten. Serveer cocktails in mooie glazen met een schijfje citroen of muntblaadje voor een verfrissende uitstraling. Maak gebruik van kleurrijke rietjes en serveer een karaf met water met schijfjes limoen en komkommer voor een gezonde optie. En vergeet niet om voldoende glazen en servetten klaar te hebben staan, zodat gasten op elk moment kunnen genieten van hun favoriete koude drankjes.

Vorig artikelTrendy Alan Red truien voor stijlvolle heren – Ontdek ze nu!
Volgend artikelDe kracht van comfortabele herenmode